Isusove male sestre

Poslanje Isusovih malih sestara je životom svjedočiti Isusa u otajstvu Betlehema i Nazareta, u kontemplativnom, redovničkom životu u svijetu. Pozvane smo živjeti samoću s Bogom u znaku molitve klanjanja u tišini, zajednički život i blizinu ljudima u susretima.

Euharistijska molitva klanjanja u šutnji mjesto je nepodijeljene pažnje za Isusa, sabiranja u Njegovoj Prisutnosti i molitve za Crkvu i svijet. Pozvane smo ljudima biti bliske, poput lomljenog kruha, stalno ići od Euharistije ljudima, od ljudi do Euharistije, od molitve do bratske ljubavi, od šutnje do riječi.

Rođene smo u srcu pustinje i naša duhovnost obilježena je traženjem Boga u tišini i samoći. Redovito se povlačimo u samoću, u dane „pustinje“.

Živimo u malim, međunarodnim bratstvima u želji biti znak Božje nježnosti, u jednostavnosti, duhu malenosti i poštovanju prema svakoj osobi.

„Tvoj će apostolat biti odraz Isusa u tebi, odraz Njegove ljubavi i Njegove Nazočnosti u Presvetom Oltarskom Sakramentu i u Evanđelju. Postupat ćeš na isti način kao tvoj jedini Učitelj Isus: dobrotom, prijateljstvom, ljubavlju. Isus će postati jedina ljubav tvoga srca, kao što je bila i Isusovom malom bratu Karlu.“    

Isusova mala sestra Magdalena